Gefeliciteerd! 
Jullie gaan trouwen!
Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie interesse in mij voor jullie grote dag! Ik kan niet wachten om alle speciale momenten voor jullie vast te leggen. Van de locatie tot de taart, de jurk tot de gasten… Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken - ik ga ervoor zorgen dat ik alles vast leg, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten.

Willen jullie graag de brochure aanvragen?
Onder aan de pagina kunnen jullie het contactformulier invullen.

Voor de bruiloft
Als jullie enthousiast zijn geworden na het zien van mijn portfolio, kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik kijk zo snel mogelijk of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben. Zo ja, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.
Jullie ontvangen van mij een brochure met alle informatie die jullie nodig hebben voor ons gesprek.
Wonen we bij elkaar in de buurt? Dan kom ik graag even langs! Anders plannen we een videogesprek in. Nadat we een kennismakingsgesprek hebben ingepland zet ik jullie datum in optie.
Tijdens dit gesprek kijken we of er een wederzijdse klik is, leren we elkaar beter kennen en bespreken we jullie wensen en ideeën. Na ons gesprek krijgen jullie rustig de tijd om alles te laten bezinken en te beslissen of jullie mij willen boeken voor jullie bruiloft.


De grote dag!
Woew! Het is eindelijk zo ver, jullie bruiloft! 
Ik dat ik ruim op tijd op de eerst afgesproken locatie ben, klaar om alles vanaf het begin vast te leggen. Je zult op de dag amper merken dat ik er ben, zodat jullie geen rekening hoeven te houden met iets anders dan elkaar.

Tijdens deze dag leg ik zoveel mogelijk spontane momenten vast en beweeg ik tussen alle mensen door. Zo lijkt het net alsof jullie grote dag vastgelegd is door de ogen van alle gasten. 
Wanneer we starten met de fotoshoot help ik jullie met poseren dmv kleine opdrachten. Zo zorgen we ervoor dat er mooie en spontane momenten ontstaan.

Na de bruiloft
Na de bruiloft kunnen jullie heerlijk nagenieten, en ga ik aan de slag met al jullie prachtige beelden. Ik selecteer zorgvuldig de beste afbeeldingen en voorzie ze stuk voor stuk van een mooie bewerking. Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een voorproefje en binnen 3 maanden ontvangen jullie van mij een berichtje dat de foto’s bijna klaar zijn & dan kunnen jullie alvast een date night inplannen!

-- Investering: vanaf €1650,- bij 6 uur fotografie --
Hopelijk zijn jullie enthousiast geworden na het lezen van alle informatie!
Hier onder kunnen jullie het contactformulier invullen. Ik kijk dan zo snel mogelijk of ik jullie datum nog beschikbaar ben. 


Graag plan ik een kennismakningsgesprek met jullie in om jullie beter te leren kennen en al jullie wensen te bespreken. Zo komen we er achter of er van beide kanten een klik is en of we de perfecte match zijn.
Zie ik jullie binnenkort?
Liefs,
Yara
vanaf 29 juli tm 4 september heb ik vakantie of zit ik voor werk in het buitenland. Mails worden deze maand later beantwoord dan gebruikelijk.
Submit
Jullie bericht zal zo snel mogelijk worden beantwoord!
Back to Top