Gefeliciteerd! 
Jullie gaan trouwen!

Samen met de liefde van je leven stralen op jullie speciale dag.
Hier horen natuurlijk ook mooie herinneringen bij!


De liefde vastleggen is al van jongs af aan mijn grootste passie.
Bij mij kunnen jullie terecht voor een pure, liefdevolle en spontane fotoreportage.


Onder aan deze pagina is mijn contactformulier te vinden.
Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en mooie plannen.​​​​​​​

Voor de bruiloft
Als jullie enthousiast zijn geworden na het zien van mijn portfolio, kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik kijk zo snel mogelijk of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben. Zo ja, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.
Wonen we bij elkaar in de buurt? Dan kom ik graag even langs! Anders plannen we een videogesprek in. Nadat we een kennismakingsgesprek hebben ingepland zet ik jullie datum in optie.
Tijdens dit gesprek kijken we of er een wederzijdse klik is, leren we elkaar beter kennen en bespreken we jullie wensen en ideeën. Na ons gesprek krijgen jullie rustig de tijd om alles te laten bezinken en te beslissen of jullie mij willen boeken voor jullie bruiloft.

De grote dag!
Leuk! Jullie hebben mij definitief geboekt voor jullie bruiloft! Een aantal weken voor jullie grote dag hebben we nog contact gehad over de complete planning en alle belangrijke dingen die ik moet weten.
Gedurende de dag loop ik rond, fotografeer ik de mooie momenten en maak ik een praatje. Tijdens de fotoshoot help ik jullie met poseren maar er is ook zeker ruimte voor jullie eigen ideeën en spontane momenten. Zolang jullie maar stralen!

Na de bruiloft
Jullie ontvangen binnen 5 dagen een voorproefje. Daarna is het tijd om alle foto's te gaan uitzoeken en selecteren. Ik haal alleen foto's weg die dubbel of niet relevant zijn. De definitieve selectie zal zorgvuldig worden bewerkt.
Alle foto's lever ik binnen 3 maanden aan op een usb-stick in een mooie herinneringsbox. In deze box zitten ook afdrukken die een samenvatting geven van jullie dag.
Foto & Film
We begrijpen hoe lastig het is om te kiezen welke fotograaf en videograaf je wil boeken voor je bruiloft. Er is zoveel keuze en er zijn zoveel vragen. Past het wel bij elkaar qua stijl? Hebben de foto- en videograaf wel een klik? Lopen ze niet constant in elkaars beeld?
Wij hebben het daarom makkelijker voor jullie gemaakt. Naast collega's zijn wij ook goede vrienden die perfect op elkaar afgestemd zijn. Dat scheelt een hoop zoekwerk en zo weet je zeker dat een super gezellig duo jullie mooiste dag onvergetelijk vastlegt!
Hebben jullie interesse in foto & film en zijn jullie nieuwsgierig naar het werk van Maikel? Bekijk dan snel zijn website www.msweddingfilms.com
2023 - VOLGEBOEKT 
AGENDA 2024 - OPEN​​​​​​​
Submit
Jullie bericht zal zo snel mogelijk worden beantwoord!
Back to Top